Welke glasvezel aanbieders op mijn adres?

Heb jij thuis glasvezel en ben je benieuwd uit welke aanbieders je kunt kiezen? Wat voor jou de beste glasvezel aanbieder is hangt af van je gewenste internetsnelheid, aantal zenders en de maandelijks kosten. Het is dan ook erg verstandig om de eenvoudige check per aanbieder te doen. Bekijk hieronder de mogelijkheden bij:

Populaire Providers

KPN logo
Odido logo
Ziggo logo

Welke glasvezel aanbieders op mijn adres?

Aan een glasvezel aansluiting zitten verschillende voordelen. Zo heb je niet alleen razendsnel internet en een stabiele verbinding met minimale stroringen, je kunt ook uit meerdere glasvezel aanbieders kiezen. Doordat je uit meerdere glasvezel aanbieders kunt kiezen kun je het aanbod vergelijken op snelheid, aantal zenders, kosten per maand en eventuele gratis extra’s.

Om te weten uit welke glasvezel aanbieders je op jouw adres kunt kiezen kun je gebruik maken van een handige postcode check. De meest bekende glasvezel aanbieders zijn KPN, Ziggo en Odido. Op hun website zie je, na het invoeren van je postcode, wat de verschillende mogelijkheden zijn. Zo weet je direct welke glasvezel aanbieders er op mijn adres beschikbaar zijn.

Glasvezel internet tot max. 4 Gbit/sBekijk internetsnelheid >>
Welkomstcadeau– Tot 12 maanden gratis TV kijken
– 6 maanden korting op internet
– 2 KPN Super wifi punten
Bekijk aanbiedingen >>
Glasvezel-kabel netwerk tot 1 Gbit/sBekijk internetsnelheid >>
Welkomstcadeau– Tot 12 maanden 50% korting
– Gratis hulp bij installatie
– Tijdelijk geen eenmalige kosten
Bekijk aanbiedingen >>
Odido logoGlasvezel internet tot max. 8 Gbit/sBekijk internetsnelheid >>
Welkomstcadeau– 6 maanden korting op internet
– 6 maanden korting op tv kijken
– Gratis thuis ge├»nstalleerd
Bekijk aanbiedingen >>

Uit welke glasvezel providers kan ik kiezen?

Je kunt uit meerdere glasvezel providers kiezen. Naast de drie meest bekende die hierboven zijn benoemd, kun je ook bedrijven zoals Delta fiber, Budget alles in 1, Online.nl en Youfone. Deze bedrijven zijn minder bekend en hebben niet overal een dekking. Zo kan het dus voorkomen dat op jouw adres dit niet beschikbaar is.

Het aantal glasvezel providers dat op mijn adres beschikbaar is kan dus verschillen. Dit heeft onder andere te maken met bepaalde regio’s en rechten om gebruik te maken van het glasvezel netwerk. Uit welke glasvezel providers er op mijn adres je kunt kiezen is dus afhankelijk van je regio. Dit kan zelfs in stadsdeel nog verschillen.

Waarop moet ik letten bij het afsluiten?

Bij het afsluiten van een TV en internet abonnement heb je verschillende keuzes die je moet maken. Zo moet je kiezen welke internetsnelheid je nodig hebt en dien je aan te geven met hoeveel televisies je wilt gaan kijken. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende zenderpakketten en online streamingdiensten. Uitleg over wat het beste bij jou past zie je gelukkig bij de uitleg van deze opties bij het samenstellen van je pakket. Op deze manier kun je de keuze maken die het beste bij jou past.

Er is niets zo vervelend als een storing bij het TV kijken of het internetten. Geen enkele provider heeft een storingsvrije garantie. Wel zijn er onderling verschillen te zien in het jaarlijks aantal storingen. Als laatste tip is dan ook verstandig om de verschillende glasvezel providers te vergelijken op storingen en ervaringen van anderen. Bij de drie meest populaire providers KPN, Ziggo en Odido heb je de minste kans op een storing en geniet je maximaal van snel internet en verschillende zenders.

Populaire providers:

KPN logo
Odido logo
Ziggo logo