Alles in 1 aanbiedingen

TV en internet gaat vaak gecombineerd in één abonnement. Er wordt dan gesproken over een alles in 1 abonnement. Je kunt dan televisie kijken, internetten en bij veel providers krijg je er ook een vaste telefoonlijn bij. Omdat de prijzen van deze abonnementen bij de verschillende aanbieders kunnen verschillen zijn er regelmatig scherpe alles in 1 aanbiedingen. Van hoge kortingen tot gratis extra zenders. Daar kun jij flink van profiteren. Hieronder kun je enkele mooie aanbiedingen bekijken:

KPN logo
Bekijk aanbiedingen >>
Ziggo logo
Bekijk aanbiedingen >>
Odido logo
Bekijk aanbiedingen >>

Acties en kortingen

De prijzen voor een alles in 1 abonnement kunnen bij de meest populaire aanbieders (KPN, Ziggo en Odido) erg verschillen van elkaar. Het is afhankelijk van je gekozen internetsnelheid, het aantal TV-kastjes en allerlei extra’s zoals zenderpakketten, streamingsdiensten of een vaste telefoonlijn. Daarnaast zijn er ook verschillende alles in 1 aanbiedingen met acties en kortingen waardoor de prijzen nog meer van elkaar kunnen verschillen.

Het is belangrijk om de verschillende acties en kortingen met elkaar te vergelijken. Je kunt dit het beste doen door bij de drie populairste aanbieders hetzelfde pakket samen te stellen waardoor je voor hetzelfde aanbod de prijzen kunt vergelijken. Het is daarbij belangrijk om niet alleen de actieprijs te bekijken maar ook de prijs nadat de actie of korting is afgelopen.

Overstappen

Wil je overstappen naar een andere aanbieder? Je kunt dan gebruik maken van een handige overstapservice. Mocht je overstappen naar KPN dan regelt KPN dat je zonder zorgen kunt overstappen. Dat is vaak wel zo prettig. Wel dien je er rekening mee te houden dat je bijvoorbeeld nieuwe TV kastjes krijgt en dat je opgenomen programma’s niet mee kunnen worden verhuisd naar je nieuwe aanbieder.

Wil je overstappen vanwege de prijs? Het kan ook raadzaam zijn hierover eerst contact op te nemen met je huidige aanbieder. Wellicht kunnen ze je een scherp aanbod doen waardoor jij toch bij hun blijft. Indien de prijs alsnog hoger is dan bij een concurrent dan is overstappen zeker de moeite waard.