Je bent op zoek naar een goede internet provider: een maatschappij die je niet alleen voor een bepaalde prijs een hoge internetsnelheid levert, maar ook op andere fronten goed weet te scoren. Om je een handje in je zoekproces te helpen, vind je hier een speciale top 5 internet providers. Waarom deze gekozen zijn? Dat antwoord ontdek je hier…

Mogelijkheden per internet provider

De internet providers uit deze top 5 zijn om verschillende redenen gekozen. Allereerst werd er gekeken naar de hoeveelheid positieve reviews: deze wijzen namelijk op een hoge tevredenheid. Dit kan te maken hebben met de klantvriendelijkheid, de -extra- opties die je aangeboden worden, de snelheid van het internet en bijvoorbeeld de goede prijs-/kwaliteitverhouding. Daarnaast werd ook de inhoud onder de loep genomen: Wat krijg je voor een bepaalde prijs en wat weet deze provider je aan te bieden? Is het enkel internet of kun je ook uitgebreidere pakketten nemen, zoals internet, TV en bellen? En, wat houden deze precies in? Of, denk aan de snelheid van het internet: Kun je namelijk gebruik maken van razendsnel internet, zoals via glasvezel? Deze top 5 internet providers laat je dan ook zien welke maatschappijen tot de beste behoren én waarom dat zo is.

Verschillende type abonnementen

De internet providers uit deze top 5 weten je naast een bepaalde internetsnelheid ook meer uitgebreide pakketten aan te bieden, te denken aan:

Alleen internet: Bij het abonnement alleen internet ga je enkel voor internet, ook wel voor een bepaalde internetsnelheid. Zo kies je bij provider X bijvoorbeeld voor een snelheid van 100 Mb/s. De overige categorieën, zoals TV en bellen, worden door een andere maatschappij geregeld.

Internet en TV: Bij het pakket internet en TV ga je voor een bepaalde snelheid van het internet, zoals 200 Mb, in combinatie met interactieve televisie: hierbij kun je zélf bepalen wanneer je programma’s kijkt, te denken aan opnemen, doorspoelen en terugkijken.

Internet en bellen: Bij een abonnement rond internet krijg je niet alleen een bepaalde internetsnelheid, zoals 50 Mb, ook wordt hierbij de mogelijkheid tot bellen aangeboden.

Internet, TV en bellen: Het meest uitgebreide pakket bestaat uit internet, TV en bellen. Naast de optie voor bellen en een hoge internetsnelheid wordt ook interactieve televisie aangeboden, zoals het kunnen doorspoelen van reclames en het kunnen terugkijken en opnemen van je favoriete programma’s.

Top 5 internetproviders

Ben je op zoek naar een goede maatschappij voor internet? Vind je antwoord in deze top 5 internet providers.

1. XS4ALL

2. Ziggo

3. T-Mobile

4. KPN

5. Youfone

Maar, waarom zijn juist deze maatschappijen verkozen? Wat weten ze jou te bieden waardoor ze een plek in deze top 5 internet providers verdiend hebben?

XS4ALL: Naast uitgebreide abonnementen rond internet, TV en bellen kun je hier gebruik maken van circa 2300 wifi-hotspots, een gratis monteur en een vast IP-adres. Daarnaast word je de optie tot het razendsnelle glasvezel geboden.

Ziggo: Twee miljoen wifi-hotspots, een gratis monteur, speciale kids-pakketten, interactieve TV en razendsnel internet via de kabel: de provider Ziggo weet het je te bieden. En, ook nog eens voor betaalbare prijzen.

T-Mobile: Een gratis monteur, speciale TV-sportpakketten, het maandelijks kunnen aanpassen van je abonnement en het snelste internet: bij T-Mobile weten ze wat service inhoudt.

KPN: Razendsnel internet middels glasvezel, interactieve TV en de service van een gratis monteur: het zijn enkele voordelen van het succesvolle KPN. Daarnaast biedt deze internet provider je de mogelijkheid gemiste programma’s terug te kijken.

Youfone: Gratis service van de monteur, interactieve TV en razendsnel internet via glasvezel: Houd je van een hoge snelheid? Dan weet deze internet provider aan jouw wensen te voldoen. En, een programma niet gezien? Deze maatschappij laat je er niets van missen…

TOP 3: TV en Internet providers

Wij geven je graag informatie over de verschillende tv- en internet abonnementen. Op deze website kan je prijzen vergelijken, maar ook de dienstverlening van providers beoordelen en ervaringen van anderen lezen. Heb je een vraag? Stel deze dan aan ons team, we helpen je graag.